пʼятницю, 7 вересня 2018 р.

Спорт –це гармонія краси, інтелекту, здоров’я


  



    Та ким поставлений рекорд, 

     Кому б не сяяли медалі,
     Перемагаєш ти, о СПОРТ! 
     Хто б не стояв на п'єдесталі.
                    
        Ці слова написані видатним французьким просвітителем та гуманістом ХІХ ст. бароном  П’єром  де Кубертеном, якому вдалося реалізувати ідею відродження Олімпійських ігор, починаючи з 1887 року.
       Вже декілька років поспіль стало традицією відзначати  і в нашому закладі  Олімпійський тиждень з нагоди Дня фізичної культури  і спорту.
       Його мета - популяризація спорту, здорового способу життя, олімпійських видів спорту.
        Олімпійський тиждень «Фізкультура - для здоров’я, спорт – для перемоги» був багатий на спортивні змагання з футболу, волейболу, баскетболу, малюкболу,   де учні  дійсно демонстрували  свою швидкість, спритність, координацію, влучність та швидкісно-силові якості.
        Родзинкою  Олімпійського тижня  стало проведення  07 вересня  Дня спорту, де звітували про свою роботу вихованці спортивного клубу «Спарта – 17», зокрема, був представлений показовий виступ учнів нашого закладу з карате-кіокушинкай.
Приємно зазначити, що Томаровщенко Андрій, тренер клубу,  та Лисенко Вікторія,  наставник під час показового виступу,  є випускниками нашого закладу.
        Учні закладу із задоволенням долучилися  до спортивного флешмобу, який провели вихованці 8 та 11 класів. Це  стало розминкою для подальших спортивних змагань, які були організовані для учнів 5-11 класів вчителем фізичної культури, а  учні  початкових класів в цей же час  проходили на витримку у  спортивному квесті.
Тож вітаємо  всіх наших  переможців, а всім іншим бажаємо олімпійського азарту і бажання перемагати!


0 comments:

Дописати коментар