середу, 20 листопада 2019 р.

Сучасні технології навчання вчителя в умовах впровадження Концепції "НУШ"



20 листопада на базі Цукрозаводського закладу в теплій, дружній атмосфері було проведено заняття з елементами тренінгу «Сучасні технології навчання вчителя в умовах впровадження Концепції «НУШ»» для вчителів початкових класів, асистентів учителів та вихователів ЗДО експертом дослідження НУШ Лубенець Гюльнарою.
Гюльнара поділилася з колегами методикою проведення ігор та вправ з LEGO ( 6 цеглинок) та LEGO SISTEM, адже саме цей дієвий підхід на уроках та перервах сприяє розвитку критичного мислення, дрібної моторики, мовлення, просторового уявлення, пам’яті, формує читацьку та математичну компетентності, вчить працювати у команді, давати відповіді на запитання. Під час заходу було проведено багато практичних вправ, якими можна урізноманітнити уроки, перерви, динамічні паузи - "Smart зарядка", "Підступна вежа", "Сачок", "Запам'ятайлик", "Експрес", "Оживи історію".
В усіх учасників тренінгу залишилися від зустрічі приємні враження та бажання працювати по - новому. Побільше б такого спілкування!








0 comments:

Дописати коментар