пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Благодійний концерт "Добро починається з тебе"




20 грудня 2019 року на базі Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ст.- ЗПО вихованцями та викладачами Приютівської філії Новопразької дитячої музичної школи було проведено благодійний концерт "Добро починається з тебе". Два роки поспіль це свято проводили лише для жителів селища Приютівки, а в цьому році, за підтримки Приютівської селищної ради, наші кордони благочинності розширилися для великої родини – Приютівської ОТГ. На свято запрошені сім’ї з Бутівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Протопопівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Войнівського ЗЗСО І-ІІІ ст, Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗПО та Користівського ліцею.
З теплими привітаннями та солодкими подарунками для малечі на свято завітали голова Приютівської ОТГ Коломійцев Андрій Олександрович зі своїм заступником Чемерис Іриною Анатоліївною. Настоятель храму Георгія Побідоносця отець Іван привітав присутніх із зимовими різдвяними святками.
До свята Миколая було проведено благодійну акцію "До чарівного чобітка Миколая". Зібрані іграшки, книги та речі вручили запрошеним сім’ям з громади, що потребують підтримки разом з солодощами від Приютівської селищної ради. Висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до цієї акції.
Всім присутнім вихованці музичної школи зі своїми викладачами подарували чарівні передзвони народних колядок та щедрівок, наповнили залу добром та чуттєвістю. Робіть добро та залучайте до нього інших.














0 comments:

Дописати коментар