пʼятницю, 24 січня 2020 р.

Здоров’я дітей – здоров’я нації



З 20 по 24 січня у нашому закладі відбувся тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Здоров’я дітей – здоров'я нації».  Виховна робота проводилася з метою формування в учнів свідомого та дбайливого ставлення до свого життя та здоров’я. Школа – це місце, де здобувачі освіти проводять значну частину свого часу, тому має можливість проводити заходи, які спрямовані на профілактику шкідливих звичок та усвідомленню правил здорового способу життя.
Впродовж тижня були проведені наступні заходи:
оформлено інформаційний стенд «Здоровий спосіб життя – запорука міцного здоров'я»;
для учнів початкової ланки класні керівники провели мультимедійну годину «Рішення та наслідки», після перегляду, обговорили та проаналізували поведінку казкових героїв;
з учнями 5-9 класів було проведено бесіди з медичним працівником закладу  на тему «Як дбати про своє здоров’я. Правила гігієни. Як вберегти себе від інфекційних  хвороб, грипу та ГРВІ»;
з учнями 6 класу була проведена інтелектуальна гра «Пазли здоров’я»;
учні 9 класу складали мотиватор здорового способу життя, обговорювали наслідки впливу гаджетів на емоційний стан підлітка.
Ми сподіваємося, що впродовж тижня здобувачі освіти мали змогу усвідомити, що бути здоровим – це  не лише корисно, а й модно.













0 comments:

Дописати коментар