четвер, 16 вересня 2021 р.

Зустріч з письменницею «Моїм землякам з любов’ю»

 


Центральна бібліотека с. Приютівки давно вже стала традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова. «Моїм землякам з любов’ю» - під такою назвою пройшла зустріч з письменницею, членом літературної спілки літераторів «Славутич» Людмилою Снітко в Центральній бібліотеці с. Приютівки.

Особливістю зустрічі з письменницею стало те, що присутні на заході могли почути читання поезії у виконанні самої авторки. Декламуючи власні вірші, Людмила Снітко запалювала свічку або брала до рук чашку чаю, накинувши на плечі шаль, – усе, аби створити особливу атмосферу для слухачів. І присутні дійсно поринали у емоції поетеси, разом з нею переживаючи ті почуття, які вона вкладала у свої твори.

Учителі та учні Цукрозаводського закладу дякують завідувачу бібліотеки Солдатенко Н.В. за організовану зустріч з письменницею, нашою землячкою Снітко Людмилою Юріївною.

Людина творча, креативна та ініціативна, Людмила Снітко презентувала свої збірки віршів та прози, розкривши ще одну грань своєї особистості як талановитого творця та виконавця своїх творів.

На згадку про зустріч відбулася традиційна фото- і автограф-сесія, лунали найкращі побажання письменниці. 

Ю.Бугарь, керівник гуртка журналістики









0 comments:

Дописати коментар