вівторок, 26 жовтня 2021 р.

The Halloween Party



У кожної країни свої традиції. Скільки країн - стільки і звичаїв. "Хеллоуїн" - походить від словосполучення "holy evening" - "святий вечір" - це одне з найбільш улюблених і веселих свят у США і Великобританії.  Воно з недавніх пір набуло у нашій країні  такої ж популярності, як і День Святого Валентина.

Вихованці гуртка акторської майстерності «Прем'єра»  на чолі з керівником Нечепоренко З.О. підготували для учнів 5-8 класів театралізоване дійство  "The Halloween Party".  Діти  мали можливість дізнатися  про Хелловін. Його історія така: стародавні друїди, які заселяли територію сьогоднішньої Англії, поділяли рік на два сезони – сільськогосподарський та зимовий, на життя і смерть. Офіційно літо закінчувалося 31 жовтня. У цей день люди відзначали кельтський Новий рік. З приходом християнства, це свято було перетворене на День Усіх Святих, церковне свято шанування праведників.

Конкурс “жахливої” краси переплітався театралізованими сценками (“Опудало Моднє і Страховидло Огороднє” (Лавриненко М. та Бабіченко А.), “Чорна королева та нечиста сила” (Жушман О., Бершадська А., Кузьмін Л., Уріцький Т., Кириченко В., Сергєєва В., Скрипка Н.), “Гарбуз, Баба Яга, Кікімора та Мавка” ( Зінченко Є., Кирпита Н., Некрич В., Сківко В.), ведуча Росієць О.). Глядачі добре позмагалися у конкурсах  “Авторалі по-нашому”, “Жаднюга”, “Пройди болото” та інші. Усі весело провели час та отримали задоволення і солодке частування.

Учасниці конкурсу краси представили свій образ відьмочки, показали свої танцювальні здібності, розгадали зашифровані слова, проявили творчість у створенні “мумій”. Переможцем стала вихованка Скрипка Ніна. Учасники отримали дипломи та нагороди.

Схвальні відгуки, яскраві фото  та емоції  учасників та глядачів — результат успішного  виступу вихованців гуртка! Так тримати ! Успіхів!

Керівник гуртка акторської майстерності «Прем'єра»  Нечепоренко З.О.










0 comments:

Дописати коментар