понеділок, 1 листопада 2021 р.

Цікава мандрівка

 

Діти просто обожнюють заглядати у дорослий світ! А що може бути привабливішим за екскурсію на справжній cвічковий заводик «Candy Light», який вони відвідали під час осінніх канікул?

Яких тільки свічок тут не побачили! Різного кольору, форми, величини!

Свічки, прикрашені химерними візерунками, янголята, шишки, трояндочки, серця, – усе це неймовірно красивий декор, який народжується на кременчуцькому заводі. Як з'являється на світ ця магічна краса, побачили на власні очі.

Асортимент видів свічок також широкий. Candy Light пропонує ароматичні, насипні, вуличні, церковні, господарські й декоративні(класичні, дизайнерські) свічки, виготовлені із очищеного і якісного воску. А ще вони всі ручної роботи.

Наступна локація екскурсії – парк Миру. Це зелений куточок, наповнений різноманітними цікавинками. Це сучасна зона відпочинку, осередок культури.

Тут є де прогулятися та чим помилуватися, відвідати пам’ятні місця парку. А особливо в такий день, 28 жовтня, День звільнення від німецько-фашистських загарбників. Тут все напоєно історією.

На цій території встановлено єдиний в Україні Гонг Миру – індонезійський символ миру. Участь у відкритті монумента взяли представники Посольства Індонезії в Україні, за ініціативи та підтримки якого і встановлено Гонг Миру.

Пам’ятний знак «Праведникам світу» переносить нас у роки німецької окупації, коли фашисти розстріляли тут понад 20 тисяч мирних жителів,

На табличці, прикріпленій на кам’яному знаку, викарбовано прізвища та імена 40 кременчужан, яких за подвиги в Другу світову війну та допомогу представникам єврейської національності, пораненим і військовополоненим зарахували до списку «праведників світу».

Чи не найулюбленіше місце фотосесій дорослих і дітей – Музей  військової техніки під відкритим небом, де встановлено 9 експонатів, серед яких є літак-винищувач МіГ-23, машина реактивної артилерії «Катюша», бойовий танк Т-64 та інша військова техніка.

Виставка демонструє техніку частин, які звільняли Кременчук від фашистських загарбників.

А з оглядового майданчика з чудовою альтанкою відкривається прекрасний краєвид на центральну частину міста. 

На завершення екскурсії учні відвідали магазин солодощів кондитерської компанії «Лукас».

Враженням не було меж! Цукерки, печиво, круасани та солодкі набори TM Lukas – це те, від чого ніхто не може відмовитись!

Ця мандрівка залишила приємний, незабутній слід у дитячих серцях, подарувала такі яскраві враження та позитивні емоції, які не зітруться із пам’яті і пронесуться через усе життя.

Ю. Бугарь, класний керівник 8 класу






0 comments:

Дописати коментар