понеділок, 14 лютого 2022 р.

Валентинів день

 


14 лютого відзначають День святого Валентина — свято закоханих різного віку. Про історію цього романтичного дня і про те, як відзначають день всіх закоханих в різних країнах дізналися здобувачі освіти на інтелектуальному, розважальному шоу «Хто зверху?» У різних країнах світу в День закоханих розігруються різні романтичні конкурси. Тож цього дня в нашому залі було шумно і гамірно. Охочих  позмагатися  зібралося чимало. Команди хлопців та дівчат  (5-8 класів) зійшлися у цікавому двобої ерудованості, логіки, інтелекту.

На шляху до перемоги у кожної команди було вісім конкурсів. Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання. Та сьогодні ми переконалися в тому, що у нашому закладі є і розумні, і  сильні , що у дівчат  сильна команда, але й команда хлопців нічим не гірша. Дуель поставила все на свої місця.  Уміння працювати в команді, приймати правильні рішення, проявити свої інтелектуальні здібності - вдалося обом командам. З невеликою різницею перемогла команда хлопців. Шоу вдалося на славу, та запам’ятається учасникам надовго . Найцікавішими були такі конкурси, як «Збери літери», «Угадай мелодію», «Хто я?», «Чоловік чи жінка», «Обмін ролями». Не менш цікаві були і бонусні запитання від ведучих Надії Кирпити та Зої Нечепоренко (гурток акторської майстерності “Прем’єра”). У перервах своїми  ритмічними танцями радували присутніх дівчатка 6 та 7 класів(Сківко Віка, Бершадська Аліна, Скрипка Ніна, Бабіченко Анна, Тімановська Валерія, Лавриненко Марія).

Гра показала, що потрібно постійно вдосконалювати, насамперед – себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності. Саме тому протягом, майже, всього життя людина наполегливо навчається. І не важливо чоловік ти чи жінка. Важливо лише те, що всі ми відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності.

А Валентинів день — це, як мінімум, ще один привід сказати рідним,  близьким, як ви їх любите.

Керівник гуртка акторської майстерності "Прем’єра" З. Нечепоренко 





0 comments:

Дописати коментар