понеділок, 17 жовтня 2022 р.

Патріотичні серця

 


Сьогодні, 17 жовтня 2022 року, у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної ради у рамках дослідницького проєкту та з метою виховання почуття патріотизму, формування активної громадської позиції та почуття обов’язку перед своєю Вітчизною провели акцію «Патріотичні серця», щоб висловити подяку нашим військовим та показати важливість їхньої місії для нашої держави, на честь захисників, як символ продовження українського роду, міцності української нації.

Сьогодні, ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашими територіями, даючи нам можливість у цей час вчитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи та відстоювали демократію й права людини тут, у тилу. Вони стояли на смерть за кожного з нас – за те, щоб прийдешні покоління мали гідне майбутнє у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадянське суспільство та робити Україну кращою.

Активно долучились до організації та проведення акції з висаджування троянд представники учнівського, батьківського та учительського колективів, колектив Центральної бібліотеки смт. Приютівка. Щиро дякуємо всім за участь!

Разом ми сила!

Разом до Перемоги!








0 comments:

Дописати коментар