четвер, 1 грудня 2022 р.

Захист дітей від сексуального насильства в Інтернеті

 


З метою захисту дітей від сексуального насильства в Інтернеті та в рамках просвітницької діяльності 01 грудня 2022 року у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної ради відбулася зустріч з Максимом Натесою, прокурором Петрівського відділу Олександрійської окружної прокуратури.

У спілкуванні за круглим столом із здобувачами освіти старших класів ліцею Максим Миколайович висвітлив питання ознак та ризиків секстингу, кібергрумінгу та сексторшену, розповів про безпечну поведінку онлайн, про контент що шкодить, про дезінформацію в інтернеті та правила реагування на неї, про те як діють злочинці і як захистити себе.

А також Максим Миколайович надав підліткам необхідні рекомендації як захистити себе від сексуального насилля в інтернеті та онлайн-грумінгу, що робити щоб не потрапити в небезпечні ситуації та як правильно вчинити у разі виникнення таких ситуацій, як поговорити з дорослими про небезпеки секстингу. А також зробили акцент на тому, що ключем до безпечного Інтернету є захищена особиста сторінка в соцмережах та месенджерах. Важливо завжди пам’ятати про налаштування приватності особистих акаунтів.

Заступник директора з виховної роботи Г. Лубенець





0 comments:

Дописати коментар