пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

Від творчого вчителя – до творчого учня



14 листопада відбувся майстер-клас учителя української мови і літератури Тимошенко Л. В. «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови і літератури» – тема майстер-класу.
До закладу завітали учителі української мови і літератури Войнівської, Протопопівської шкіл району,  Косівського НВО, Куколівського НВК.
Учні 5 класу на уроці літератури «Василь Симоненко «Цар Плаксій та Лоскотон». Життєві позиції головних героїв твору» характеризували героїв казки, висловлювали власні думки та враження, визначали тему та ідею твору, пояснювали прислів’я, вирішували проблемні питання. Завданням для роботи в групах було охарактеризувати життєві позиції головних героїв казки. Учні проявили фантазію, творчість, артистизм.
Після обговорення уроку Тимошенко Л. В. презентувала досвід роботи на тему «Сучасний урок – творчий пошук учителя». Присутні вчителі щиро та відверто поділилися своїми враженнями та побажали колезі невичерпного натхнення, творчих успіхів та здійснення усіх планів і задумів.



0 comments:

Дописати коментар