середу, 9 січня 2019 р.

Майстер-клас для вчителів 1 класів НУШ


9 січня 2019 року на базі Цукрозаводського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. - ЦХЕТУМ» відбувся майстер-клас для вчителів 1 класів НУШ за темою «Можливості використання інтерактивної дошки на уроках в початковій школі»
Розпочався майстер клас з ранкової толоки, на якій директор закладу Лещенко Т.В. гостинно зустріла учасників заходу. Під час проведення заходу  працювало дві локації. У першій - учитель інформатики Дмитренко Ю.В. ознайомив та показав можливості використання інтерактивної дошки  під час освітнього процесу в початковій школі. За бажанням учасники мали змогу працювати практично з інтерактивними вправами на дошці.
У другій локації вчитель початкових класів Потапчук І.В. презентувала освітню програму «На крилах успіху», за якою навчаються учні 1 класу Цукрозаводського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. - ЦХЕТУМ»
Заступник директора з навчально-виховної роботи Штанько А.М. надала методичні рекомендації по використанню інтернет-ресурсів на інтерактивній дошці.
Для вчителів початкових класів було проведено два мастер-класи:
-         «Магія кави» -вчитель початкових класів Слободянюк Т.А.;
-         «Петриківський розпис» - керівник гуртка Душина А.С.
Кожен учасник створив власноруч сувенір на згадку.
Привернуло увагу учасників майстер-класу ігрове середовище, створене вчителями початкових класів Фірс Н. І., Лаврівською Ю.В., Слободянюк Т.А., Потапчук І.В. та керівником гуртка Душиною А.С.
Методист учителів початкових класів Козакова Н.А., підводячи підсумки заходу, наголосила на тому, що використання інтерактивної дошки в освітньому процесі сприяє розвитку в учнів теоретичного мислення, підвищує мотивацію навчання і стимулює пізнавальний інтерес учнів, висловила щиру подяку організаторам та адміністрації закладу.





0 comments:

Дописати коментар