середу, 9 жовтня 2019 р.

Школа починається зі шкільного подвір’я



Естетичний вигляд закладу несе гармонію в життя. Упорядковане шкільне подвір’я сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності й порядку. На території Цукрозаводського закладу дійсно гарно, не можна пройти мимо не помилувавшись, навіть зараз, восени, різнокольоровими барвами дерев і квітів. Це тому, що учні, батьки, вчителі долучаються до проєкту ,,Шкільне подвір’я – дзеркало мого селища”.
Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація ЗЗСО І–ІІІ ступенів – ЗПО висловлюють найтепліші слова подяки родині Недобіткіних за підтримку та небайдуже ставлення до проблем закладу. Будучи випускником ще восьмирічної Цукрозаводської школи, Геннадій Олександрович не забуває стежку до неї, де навчались його діти (сини Олексій та Дмитро, донька Світлана), а нині – онучки Єлизавета та Анна. Неодноразово заклад отримував від Недобіткіна Г. О. насіння або саджанці різних екзотичних рослин та кущів.
Не можна не відмітити і небайдужих до довкілля сина Дмитра та його дружини Ярослави, які продовжують справу батька. Подружжя, закінчивши вищий навчальний заклад, працює разом в одній галузі. Вони люблять землю і все, що на ній росте. Знаючи, що настав час для висадки троянд, Дмитро з Ярославою привезли й допомогли їх посадити на клумбі біля школи.

«Нехай квітнуть на радість усім оточуючим», - сказав Дмитро.
Тож залишається чекати весни, коли троянди розквітнуть і наповнять чарівним ароматом та незрівняною красою наше шкільне подвір’я.


0 comments:

Дописати коментар