вівторок, 22 жовтня 2019 р.

V етап Кубку області зі спортивного орієнтування


20 жовтня 2019 року, відбувся V етап Кубку області зі спортивного орієнтування в селі Созонівка  Кіровоградської області.
Вперше на таких змаганнях побували вихованці гуртка зі спортивного туризму, який працює на базі Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗПО Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області. Найбільшу групу учасників змагань склали спортсмени 10-12 років.
У змаганнях взяли участь 210 учасників віком від 10 до 70 років. Учасники долали дистанцію до шести кілометрів. Найбільше сподобалося нашим вихованцям змагання з пошуку контрольних пунктів за допомогою компасу та топографічної карти. Організатори спланували його так, щоб спортсмени могли проявити свої вміння та навички з орієнтування на місцевості.
Найкращі результати здобули  Скрипка Марина (8 клас) та Оліщук Олександр (6 клас), які зайняли ІІІ місце в індивідуальних заліках.
Батьківська громада виносить подяку керівнику гуртка Підвальнюку Дмитру Олександровичу та голові Приютівської громади Коломійцеву А. О. за можливість спробувати свої сили та зайнятися улюбленою справою



0 comments:

Дописати коментар