пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

Толерантність – дорога до миру та співпраці




У рамках Міжнародного дня Толерантності та пропаганди принципів терпимості, розвитку толерантних відносин між здобувачами освіти з 11. 11.  по 15.11. 2019 року у нашому закладі пройшов тиждень толерантності «Толерантність – дорога до миру та співпраці».
Впродовж тижня робота у закладі була спрямована на розуміння того, що тільки повага одне до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності, насправді, врятують світ. Організована інформаційна виставка «Країна добра» виховувала в здобувачів освіти повагу до інших людей та їх переконань. Учні 9 класу складали та презентували «Портрет толерантної людини». Завідувач Приютівською бібліотекою – філією Солдатенко Наталія разом з шкільним бібліотекарем Куницею Дарією провели для учнів 6 та 7 класів бесіди – тренінги «На планеті толерантності». На перервах для учнів початкових класів проведені інтерактивні ігри «Комплімент кожному», «Вчимося бути толерантними». Завершився тиждень «Віночком побажань», де учні залишили свої висловлювання та пропозиції щодо толерантного ставлення один до одного.
Ніколи не можна забувати, що за будь – яких обставин і в будь –якій ситуації ми повинні залишатися людьми і пам’ятати, що нас оточують такі ж люди: кожен зі своїми власними особливостями характеру або рисами зовнішності. І у цього визначення є своє поняття ТОЛЕРАНТНІСТЬ.













0 comments:

Дописати коментар