пʼятницю, 17 квітня 2020 р.

Онлайн-конференція педагогічних працівників





Карантин – не привід зупинятися на досягнутому! Це чудова нагода навчитись чомусь новому, розширити свій обсяг здобутих знань, запровадити нововведення в практику. Крім того, це відкриття різних форм, методів, способів педагогічної діяльності, творча реалізація нових ідей, технологій, систем навчання і виховання.
Усі вчителі Цукрозаводського закладу володіють способами і прийомами інноваційної діяльності, що дає змогу виокремити проблему, проникнути в її суть і на цій основі продуктивно розв’язувати інноваційні професійно-педагогічні завдання. Карантин – це виклик усім педагогам. Саме в таких умовах вони продовжують використовувати різноманітні форми дистанційного навчання.
17 квітня було проведено онлайн-конференцію для вчителів закладу з використанням інтернет-платформи Zoom. Педагоги завчасно отримали посилання на доступ до конференції, ідентифікатор та пароль. Під час конференції розглянули питання щодо ІІ етапу впровадження моніторингових досліджень якості освіти в закладі, обговорили недоліки дистанційного навчання та шляхи їх подолання (згідно попереднього опитування батьків). Крім того, важливими і до кінця не розв’язаними залишились питання підсумкового оцінювання здобувачів освіти, завершення навчального року та проведення ЗНО для учнів 11 класу. Присутні вчителі мали змогу висловити свою думку, послухати пропозиції інших. В умовах пандемії заходи такого формату – це найкращий спосіб спілкування для розв’язання важливих проблем закладу.
Дякуємо усім за активну участь у відеоконференції! До нових зустрічей на платформі Zoom!
Заступник директора з навчально-виховної роботи А. Штанько




0 comments:

Дописати коментар