вівторок, 4 травня 2021 р.

День цивільного захисту - 2021

 


Захист населення – це створення необхідних умов для збереження життя людей у надзвичайних ситуаціях

В рамках тижня безпеки життєдіяльності 29 квітня 2021 року в закладі був проведений День цивільного захисту. 

Класними керівниками для здобувачів освіти 1-11 класів, згідно затвердженого плану,  були проведені заходи щодо збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу під час виникнення надзвичайних ситуацій, а саме: «Пожежна безпека у громадських приміщеннях. Правила протипожежної безпеки». У цікавій та змістовній формі вчителі розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті. А також учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми, книжкову виставку, виставку стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами індивідуального захисту.

Здобувачі освіти початкових класів виготовили лепбук  на тему «Безпека дитини в надзвичайних ситуаціях» та під час перерв виконували інтерактивні вправи на тему «Надзвичайні ситуації» за допомогою інтернет сервісу LearningApps.

Учні середньої та старшої ланки провели об’єктові тренування, у ході яких відпрацювали нормативи із цивільного захисту, показали належний рівень умінь та навичок щодо збереження і захисту здоров’я та життя під час надзвичайних ситуацій, навички надання першої медичної допомоги постраждалим та способів їх евакуації.

Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.




















0 comments:

Дописати коментар