неділю, 28 листопада 2021 р.

Пишаємося нашими переможцями!

      

     


         Система позашкільної освіти згідно Закону України «Про освіту» забезпечує розвиток здібностей дітей та молоді у сфері освіти, науки, культури, фізичної культури і спорту, технічної та іншої творчості, здобуття ними первинних професійних знань, вмінь і навичок, необхідних для їх соціалізації, подальшої самореалізації та професійної діяльності.

       Метою позашкільної освіти нашого закладу – є  розвиток всіх напрямів гурткової роботи.

       А заняття спортом допомагають зміцнити не лише здоров'я. Фізична активність необхідна, щоб мозок дитини формувався та працював належним чином. Крім того, спорт – це завжди джерело мотивації та позитивних емоцій. Саме тому популяризація спорту серед дітей така актуальна.   

І маємо вже певні результати!

Другий тиждень поспіль учні Цукрозаводського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗПО, вихованці гуртка «Спортивний туризм» приймають участь у спортивних змаганнях  та мають перемоги: Дмитро Гаркуша, учень 6-го класу – І  місце у Чемпіонаті зі спортивного орієнтування та Ніна Скрипка, учениця 7 класу – ІІІ  місце у Чемпіонаті з скелелазіння.

          Вітаємо наших юних переможців Дмитра та Ніну та висловлюємо подяку керівнику гуртка  Дмитру Підвальнюку за вміння виховати переможців

Заступник директора з виховної роботи Г. Лубенець


0 comments:

Дописати коментар