понеділок, 13 грудня 2021 р.

16 днів проти насильства

 



Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». 

Будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням її прав. Так, в закладах загальної середньої освіти проведено чимало заходів на формування учнівської свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства.

3 25 листопада по 10 грудня 2020 року в Цукрозаводському ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗПО  було проведено акцію «16 днів проти насильства». Акція проводилась з метою популяризації правової освіти серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.

У межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» було проведено ряд відповідних тематичних заходів: години спілкування, виставка малюнків та колажів, тренінгові заняття, профілактичні бесіди, розвивальні вправи щодо профілактики насильства.

Проведені заходи, спонукали здобувачів освіти до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей (дітей) з інвалідністю, хворих на ВІЛ.








0 comments:

Дописати коментар