середу, 1 червня 2022 р.

Нехай кожна дитина буде щаслива!

 

1 червня 2022 року Міжнародний день захисту дітей. Цей день традиційно став символом дитячої радості та надії на майбутнє. Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої держави, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане добре слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, прагнути, щоб усі вони росли щасливими і в майбутньому стали достойними громадянами своєї країни.

Саме з такою метою сьогодні в Цукрозаводському ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗПО Приютівської селищної ради відбувся сучасний освітньо-розважальний Квіз "Територія щасливого і мирного дитинства".

Зі святкової сцени дітей і всіх присутніх із Міжнародним Днем захисту дітей привітали Андрій Коломійцев, Приютівський селищний голова та Вікторія Лисенко, секретар Приютівської селищної ради. Побажали дітям міцного здоров’я, добра, радості, сяючих посмішок, а саме головне мирного і щасливого дитинства! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Діти весело провели час, мали змогу відвідати Майстерню радості "Фестиваль фарб", Майстерню інтелектуальності, Територію спортивних і сміливих. Всі прийняли участь у патріотичному флешмобі. Створили колаж "Сонячне дитинство". Весело та цікаво провели час.

Заступник директора з виховної роботи Г.Лубенець

Відео "Щасливі діти - сильна нація!"














0 comments:

Дописати коментар