середу, 27 липня 2022 р.

Оберіг захиснику України

 

Із стародавніх часів в Україні, проводжаючи хлопця до війська, рідні давали йому в дорогу оберіг, що мав захистити солдата в скрутну годину. Сьогодні велика українська родина переживає за своїх синів і дочок, що захищають країну, і кожен із нас може зробити свій внесок у збереження незалежності і територіальної цілісності нашої держави.

Відомо, що найбільшу захисну силу має оберіг, створений руками дитини. Тож у рамках акції «Літо - 2022: разом до Перемоги!» та з метою формування у дітей моральних якостей, переконань, світогляду, позитивної моральної діяльності й високого рівня моральної вихованості, виховання почуття патріотизму у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної ради працювала творча майстерня «Оберіг захиснику України». Де учасники власноруч створили дуже гарні вироби-обереги для захисників української незалежності, які пройшли через серця і душі кожної дитини.

Вироби передані до Координаційного центру волонтерів міста Олександрія і будуть відправлені нашим захисникам. Такі нехитрі речі, зроблені власноруч, найважливіші там, де війна й так не вистачає домашнього затишку.







0 comments:

Дописати коментар