пʼятницю, 9 вересня 2022 р.

День фізичної культури і спорту


За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України, з метою популяризації спорту та здорового способу життя, 9 вересня у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної ради проведені цікаві, спортивні, сучасні заходи: конкурс на кращу ранкову зарядку «Я здоров’я бережу», олімпійський урок «Здоров'я кожної людини – це її багатство» з учнями 9-11 класів, рухливі спортивні ігри, розваги, вікторини, змагання з міні-футболу, спортивно-патріотична руханка «Вперед до Перемоги», флешмоб «Музична гімнастика», учні початкових класів виготовили лепбук «Спорт - це супер!».

З неймовірними враженнями та чудовим настроєм всі учасники освітнього процесу взяли участь у заходах. Весело, цікаво та активно провели час. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів.

Шановні спортсмени, тренери та шанувальники спорту! Від щирого серця вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Бажаємо всім міцного здоров’я, спортивних та життєвих перемог, успіхів у всіх звершеннях!

Разом ми сила!

Все буде Україна!

0 comments:

Дописати коментар