вівторок, 22 листопада 2022 р.

Ми гідні свободи!

 


21 листопада — це день, коли ми думаємо про майбутнє, але водночас пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє. Сьогодні День Гідності та Свободи.

Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави.

Саме ці українські народні герої відстояли національні інтереси та європейський вибір України, визначили цивілізаційний шлях для майбутніх поколінь. Своєю непохитністю та самопожертвою герої майдану заслужили шану та повагу усіх співгромадян.

Усі учасники освітнього процесу Цукрозаводського ліцею Приютівської селищної ради взяли участь та провели тематичні заходи.

Отож, День Гідності та Свободи — наше національне свято, яке має величезне значення для кожного українця. Його мета — затвердити прагнення громадян України до демократії, справедливості, свободи, руху до європейської спільноти, з якого ми вже не звернемо.

Разом до перемоги!





0 comments:

Дописати коментар