вівторок, 6 грудня 2022 р.

Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси

 


Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Сьогодні націю формують не лише здорові звички. Важливо підтримувати та зміцнювати свій емоційний стан аби протистояти негараздам сьогодення. Тож фізична складова має теж велике значення. Загартування, активний спосіб життя, спорт - все це здоров'я та гарний настрій.

Напередодні Дня Збройних Сил України та в рамках проєкту "Патріотичні серця" 05 грудня 2022 року у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної було проведено спортивно-розважальні змагання для учнів початкових класів. Складні та не дуже вправи з м'ячем, спортивні та просто веселі ігри поєднали всіх. Маленькі учасники продемонстрували свою спритність, швидкість, кмітливість.

А 6 грудня у День Збройних Сил України у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної було проведено спортивно-патріотичний захід "Діти єднають Україну" для учнів 9-11класів. Всі учасники проявили себе в знаннях з історії України, змагалися в різноманітних цікавих естафетах, що допомагають визначити, якими фізичними якостями краще володіє кожний учень, адже естафети розвивають швидкість, спритність та витривалість. Всі і продемонстрували свою спритність, швидкість, творчі здібності.

Змагання пройшли весело та активно. Команди нагороджені грамотами, спортивними та солодкими подарунками.










 

0 comments:

Дописати коментар