четвер, 18 травня 2023 р.

Школи як території миру. Save the Children

 


16-17 травня 2023 року команда педагогів Цукрозаводського ліцею Приютівської селищної ради продовжили навчання для реалізації проєкту «Школи-зони безпеки». Педагоги взяли участь у тренінгу «Школи як території миру. Планування діяльності КБШ». У ході занять тренер Сергій Піддубний розкрив важливість тем: «Конвенція ООН про права дитини», «Діти і безпека. Права дітей та захист дітей. Комітет Безпеки Школи – мета та завдання», «Планування та підготовка заходів учасниками та учасницями КБШ», «Картування-мета та завдання», «План безпеки школи».

Більш широко учасники тренінгу розкрили та обговорили питання: побудова взаємовідносин і комунікації в освітньому  закладі, формування безпечного мирного середовища та зниження рівня конфліктності.  З’ясували чи є школи  безпечними для дітей, чи можна їх справді назвати «територіями миру» та спланували наступні кроки активностей  в рамках проєкту.

Цікавий інтерактив, руханки, програвання ситуацій, практичне виконання технік та застосування інструментарію  пройшли професійно, креативно, творчо, а головне життєво важливо.

Учасники отримали позитивні враження в результаті спільної роботи. Насичений тренінг фінішував урочистим отриманням сертифікатів.

Щиро дякуємо всім організаторам, тренерам, координаторам представництва міжнародної організації Save the Children в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ уряду Норвегії, ГО «Істок», всім учасникам, які створювали теплу атмосферу  та комфорт!












0 comments:

Дописати коментар