середа, 21 червня 2023 р.

Патріотичний подіум випускників

 

21 червня в Цукрозаводському закладі відбулося вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. Це завжди була урочиста і святкова подія в житті закладу, випускників, батьків. Аби лише вона була в мирний час...

Цьогорічне шкільне життя одинадцятикласників непросте випробування: сирени, тривоги, навчання онлайн, воєнні роки. Та вони вистояли, здали гідно НМТ і ступили, як і наша незламна Україна, на переможну дорогу. Хвилюючими словами розпочали дійство Денис Штанько та Марія Ліпська. І ось на патріотичному «подіумі» «Переможна дорога - 2023» неповторні, стильні, вишукані випускники. Отримавши свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, випускники почули напутні вітальні слова директорки закладу Тетяни Валентинівни, батьків, першої вчительки Юлії Василівни. Слова прощання і суму за своїм випуском звучали в словах класного керівника Людмили Василівни. Гучні овації і слова подяки від випускників були вчителям, які навчили їх мови, математики, літератури, історії, фізики і ще багатьох наук. Від батьків, які в цей день хвилювалися не менше від дітей, виступили Микола Корнієнко та з піснею-побажанням Даря Ратушняк.

Переможний вальс... Випускники зі своїми батьками танцювали останній шкільний вальс, ніжна мелодія якого линула в небеса, бо кружляла молодість, майбутнє наше, грація, краса. Життя триває... І ось настає феєричний фінал синьо-жовтого патріотичного, переможного випускного - 2023!

Легкої дороги вам!  Віри в себе! Мирного життя!

Класний керівник Людмила Тимошенко 








0 comments:

Дописати коментар