пʼятниця, 7 червня 2024 р.

Алея творчості

 


Керівники позашкілля Цукрозаводського ліцею - Світлана Дудник та Дмитро Панаєдов презентували вироби та організували майстер-класи в Онуфрієвській громаді у рамках II етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної ГРИ «Сокіл» («Джура»).      

В Онуфрієвській громаді з кожним роком зростає інтерес до розвитку культурних ініціатив та підтримки талановитих майстрів. Одним із найяскравіших проявів цього прагнення стала «Алея творчості» — місце, де кожен може продемонструвати свої здібності та знайти однодумців. Цього року Алея творчості зібрала безліч майстрів різних жанрів та технік. Уздовж алеї  розташувалися майстерні та виставкові стенди. Тут можна було побачити  вироби народного мистецтва створені з найрізноманітніших матеріалів. Серед інших експонатів можна було побачити унікальні прикраси з бісеру, вишиті рушники та картини, створені талановитими майстринями. Алея творчості перетворилася на справжній центр культурного життя громади, де панував дух єднання та творчості. Відвідувачі мали можливість не лише насолодитися чудовими виробами, але й виготовити для себе сувеніри на згадку від гуртка «Оберіг».

Вихованці Цукрозаводського ліцею демонстрували  створених роботів, виготовляли декоративні сувеніри та  долучилися до інших локацій, де мали змогу навчитися основам воєнно - патріотичної підготовки.    

Цей день став справжнім святом для всіх гостей, що об’єдналися навколо спільного прагнення до збереження та розвитку національних традицій і творчості







0 comments:

Дописати коментар