суботу, 14 квітня 2018 р.

Тиждень хімії та біології


Тиждень хімії та біології проходив у закладі з 10. 04. по 13.04. 2018р. У запланованих заходах брали участь  учні 6-11 класів.
Розпочався тиждень з оголошення конкурсу дитячої творчості "Зелений дивосвіт" та рубрики цікавинок "Чи знали ви?", матеріали якої поновлювалися протягом тижня. Також був створений стенд "Сто рекордів", де учні могли поглибити свої знання і більше дізнатися про рекордсменів серед рослин і тварин.
Під час уроку–гри «Хімічні перегони» у 8-му класі учні показали добрі знання основних класів неорганічних сполук.
Наступного дня естафету продовжили учні 7 класу у грі «Три спроби», де було визначено найкращих знавців основних понять з біології.
На уроках хімії учні могли провести експерименти,  створюючи чудеса своїми руками.
Конкурс на краще фото "Мій ніжний та лагідний друг" дав змогу познайомитися ближче з домашніми улюбленцями наших учнів.
Учні  закладу складали та розгадували кросворди, ребуси, головоломки, цим і  підтвердили свою обізнаність та зацікавленість природничими науками.
Також були створені цікаві творчі проекти на теми: " Використання хімічних явищ у художній творчості й народних ремеслах", "Поліпшення стану повітря у класній кімнаті під час занять", "Екотрофологія – наука про екологічно безпечне харчування".
Під час проведення заходів активність дітей була на високому рівні. Вони сприяли розвитку у дітей самостійності, активності, пізнавальності.






0 comments:

Дописати коментар