понеділок, 16 квітня 2018 р.

Іноземна делегація з Німеччини




13 травня 2018 року в рамках програми обміну партнерських відносин Цукрозаводський НВК «ЗШ – І-ІІІ ст. - ЦХЕТУМ» зустрічав іноземну делегацію з Німеччини. Своє щире запрошення у гості учні виразили гарним, динамічним виступом у національних костюмах - вишиванках. Пригостили смачним короваєм. Переглянули виставку народних умільців нашого селища, де були представлені роботи з бісеру та багато вишиванок.
     Для гостей, а також євроклубівців закладу організували «Коло знайомств», «Чарівний капелюх», квест, де діти змогли познайомитись, поспілкуватися, дізнатися більше про один одного.   На завершення зустрічі і на згадку про заклад гостей запрошено на театралізоване дійство, на якому лунали пісні, запальний флешмоб,  танці (особливо сподобався танок дружби для всіх гостей – полька «Ойра»). Організований  фандрайзінг та вручені солодкі сувеніри. В теплій атмосфері учасники заходу смакували кавою та висловлювали свої враження від перебування в стінах закладу
Насамкінець  гості написали свої побажання на сердечках та прикріпили на калині (дереві дружби), яку посадили торік під час перебування в закладі інші німецькі школярі. День був насиченим, змістовним, цікавим і захоплюючим! 

0 comments:

Дописати коментар