суботу, 21 квітня 2018 р.

Міжрегіональна орнітологічна учнівська конференція




І Міжрегіональна орнітологічна учнівська конференція 
«Птахи рідного краю»


Щороку починаючи з 1999 року в Україні відзначається День довкілля.  Цього дня проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань та ін.

За сприяння  Українського товариства охорони птахів спільно з відділом освіти Олександрійської райдержадміністрації, 21 квітня 2018 року в Цукрозаводському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. – ЦХЕТУМ»  відбулася І Міжрегіональна орнітологічна учнівська конференція «Птахи рідного краю». Метою якої є поглиблення, зміцнення та розширення діапазону знань учнів про різноманітний світ птахів; формування позитивного ставлення до самостійного набуття ними знань; розвиток і саморозвиток творчих здібностей учнів, їх активності.
Конференція зібрала усіх, хто цікавиться птахами і кому не байдужі проблеми охорони довкілля. На захід прибули учасники з Олександрійського району (Цукрозаводський НВК «ЗШ І-ІІІ ст. - ЦХЕТУМ», Косівське НВО, Войнівська ЗШ І-ІІІ ст., Протопопівська ЗШ І-ІІІ ст.), Світловодського району (Захарівська ЗШ І-ІІІ ст.) та м.Олександрія ( ОНВК №17) разом з своїми керівниками (Лопата С.С., Горпинко О.О., Велика Г.М., Балацький Л.Ю.). Привітала учасників учнівської конференції і методист відділу освіти Олександрійської РДА Матяж Л.А.
Кожен учасник заходу мав змогу презентувати свого птаха та розповісти глядачам про цікаві факти з їх існування. В ході конференції учні та їх керівники розглянули складні та масштабні проблеми, що стосуються птахів та довкілля.
По закінченню заходу учні були нагородженні сертифікатами «Юного орнітолога» та грамотами за презентацію птаха. Захід був цікавим та пізнавальним.

Фотозвіт

0 comments:

Дописати коментар