пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Нас зібрала одна природа


                         
                                  Якщо б кожна людина на клаптику землі своєї
                     зробила все, що вона може, яка прекрасна була б наша Земля!                                                                                                                   А.П.Чехов

  До Дня Землі та Дня довкілля  у  закладі  спільними зусиллями учнів, вчителів, батьків,  громадою селища проводились  заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, озеленення, поширення екологічних знань: очищення території та пришкільного парку від сміття та торішнього листя, обрізка, висадка дерев і кущів та їх обкопування, впорядкування  спортивного майданчику, викорчовування алеї бузку,  облаштування клумб, квітників, газонів.
Всі продемонстрували ентузіазм у роботі, небайдужість до свого закладу, з відповідальністю віднеслися  до поставлених  завдань.
Адже наша школа стала осередком формування турботливого ставлення дітей і дорослих до навколишнього середовища, втілюючи в життя екологічний проект «Шкільне подвір’я – дзеркало мого селища».
До озеленення території долучилися і голова Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко,  депутати  Недобіткін Г.О.,  Бацман Л.В., Решетняк С.І., Мікулін В.Г., Лещенко Т.В., Дудник І.В., Мегеря В.В.,  Агапова Л.О., а також  кандидат на посаду селищного голови Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев.
Разом зі старшокласниками вони висадили 25 кущів іва-нани.
Учасники заходу активно спілкувалися і висловлювали свої думки щодо збереження навколишнього середовища.
Кожному з нас потрібно почати з себе, душею відчути єдність з природою. Станьмо розумними господарями на своїй землі і пам’ятаймо, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до екологічної катастрофи.

Фотозвіт

0 comments:

Дописати коментар