пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Тандем поколінь учнів та випускників


    Школа - надзвичайно важливе місце для формування світогляду і розвитку сучасної людини. 54 роки Цукрозаводський НВК гостинно зустрічає та проводжає в самостійне життя своїх учнів-випускників. Як весною  до гнізда лелеки, повертаються до школи її дорослі випускники, вже батьки, тримаючи за руку своїх діточок-учнів.
     Шкільне подвір’я навесні – це чарівне місце! У дрібних ароматних квіточках стоять дерева, аж здається, що вони закутані в легкий пахучий туман. Звідусіль лунає спів та щебет птахів, які повернулися з далеких країв, і тепер, здається, розповідають одне одному про свої пригоди  та турботливо порпаються, створюючи красу навколо .
     Саме так відбувалося під час проведення екологічного проекту «Шкільне подвір’я – дзеркало мого селища».
     В квітневий день  небайдужі батьки –випускники закладу разом з дітьми та вчителями вдихнули нове життя шкільним квітникам. Учениця 1 класу Недобіткіна Єлизавета разом з класом та класним керівником  Слободянюк Тетяною Анатоліївною висадили кущі троянд, подаровані її татом Дмитром - випускником 2000 року. (Фото1).  5 клас  наповнив свою «криницю» петуніями, гвоздиками, примулами  та Анютиними вічками спільно з класним керівником Руденко Наталією Іванівною та мамою їх учениці Злати, Анжелою, яка є випускницею 1994 року , а тепер і педагогічним працівником рідної школи.(Фото 5-7). Шестикласники та семикласники зі своїми класними керівниками Тимошенко Людмилою Василівною та Мостовою Галиною Миколаївною  взяли в руки лопати і спільно з батьками Чорноморець Світланою – випускницею 2002 року, нині мамою Кочина Артема, та Колісник Світланою , випускницею 1996 року, мамою Колісника Давіда , посадили дерева та квіти на рідному шкільному обійсці.(Фото 8-10)
    Не залишилися байдужими й інші батьки закладу, які теж є випускниками Цукрозаводської школи:
Нікітенко Віта – мама-випускниця Нікітенко Марії (2 клас),(Фото 2);
Тімановська Олена – мама-випускниця  Тімановської Валерії (3 клас),(Фото 3);
Рибальченко Ірина – мама- випускниця Мирослави (1 клас), Олександра
(4 клас) , Євгенії (6 клас),(Фото 4,12).
 Весь учнівський  та педагогічний колективи Цукрозаводського НВК взяли участь у екологічному проекті , бо людина у світі, щоб творити добро , красу і примножувати природу.(Фото 11, 13,14,15)
  Увінчує тандем випускників та їх батьків алея дружби та співпраці. Депутатський корпус Приютівської селищної ради  на чолі з головою Лисенко Вікторією Анатоліївною та кандидатом на посаду голови ОТГ Коломійцевим Андрієм Олександровичем, на подвір’ї  нашого закладу посадили кущі іва-нани.
Вікторія Анатоліївна – випускниця Цукрозаводської школи, нині мама учня  
                          2 класу Лисенка Слави;(Фото 16)
Недобіткін Геннадій Олексійович – перший випускник нашої школи, батько  
   трьох випускників- Світлани , Олексія та Дмитра, дідусь теперішніх учениць Єлизавети(1клас) та Анни (9 клас);(Фото 17)
Решетняк Сергій Іванович – батько  двох випускниць – Алли та Наталії;(Фото 18)
Бацман Людмила Василівна   - мама двох випускників нашого закладу  
                                Сергія та Ольги (Фото 19),
Мікулін Володимир Григорович     - тато двох випускників -Артема та Анастасії;(Фото 20)
Дудник Інна Володимирівна – мама учениці 8 класу Анастасії;(Фото 21)
Агапова Любов Олександрівна – випускниця Цукрозаводської школи.  
    
     Шкільне подвір’я наповнюється кольорами, звуками, запахами, і стає весело на душі  від того, що всі учасники екологічного проекту «Шкільне подвір’я – дзеркало мого селища»  небайдужі до нашого Цукрозаводського НВК. Але найголовніше – зберігати весняний настрій у душі і пам'ять для майбутніх поколінь.



0 comments:

Дописати коментар