вівторок, 4 вересня 2018 р.

Іменини у шкільній родині


             Творчо, в новому форматі,  по-родинному в закладі  пройшло свято  Першого  дзвоника.   
       Цей день став незабутнім  своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 
     Гучними оплесками, з караваєм зустріли наймолодших винуватців свята – першокласників,  щоб прийняти до дружної шкільної родини й урочисто надати їм нове ім’я – школярі.
        Шановні гості свята – заступник голови Приютівської ОТГ Ірина Чемерис та секретар селищної ради Вікторія Лисенко –  привітали  присутніх з початком нового навчального року та побажали учням успіхів у навчанні та творчих досягнень, а педагогам та батькам терпіння.
       Директор НВК Лещенко Тетяна Валентинівна  побажала педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення і головне мирного неба над головою.
       Свої маленькі мрії у вигляді кульок маленькі школярики здійняли у небо, а потім для них розпочалася розважальна програма.
       Друга частина свята – це робота у локаціях. Вчителі, батьки разом із дітьми вирізали квіти, листочки, щоб створити гарну картину і подарувати її першокласникам.
         Педагог-організатор Скрипник А.В. підвела підсумок свята.
       А чарівна  мелодія шкільного дзвінка сповістила про початок нового 2018-2019 навчального року.

       

0 comments:

Дописати коментар