неділю, 16 вересня 2018 р.

Молодь за безпеку дорожнього руху



З 10 по 14 вересня 2018 року у закладі  проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності  «Молодь за безпеку дорожнього руху». Відповідно до тематики тижня відбулося багато цікавих заходів, присвячених вивченню правил дорожнього руху, серед яких: конкурс малюнку та соціального плакату «Безпека на дорозі – безпека життя», книжкова виставка «Будеш дорожні знаки вивчати – не треба буде тебе рятувати».
Протягом тижня на виховних та класних годинах класні керівники за допомогою лекційних та відеоматеріалів нагадали учням про правила поводження на дорозі, під час катання на велосипедах, гіробордах та гіроскутерах, роликових ковзанах, самокатах тощо.
Організували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки»,  «В гостях у тітоньки Сови. Правила обережності» (для учнів 1-5 кл.), та документальні  фільми «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам», «Дитинству – безпечні дороги».
Учні 4 класу прийняли активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечна дорога до школи», спрямованому на покращення знань правил дорожнього руху з метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні і отримали сертифікати та 2 дипломи за ІІІ місце
Для учнів 10-11-класів були проведені практичні навчання з домедичної допомоги «Знаю! Вмію! Врятую!»
Тиждень сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху



0 comments:

Дописати коментар