пʼятницю, 7 червня 2019 р.

Едельвейс - 2019


Літо – найулюбленіша пора року дітей і провести його кожному хочеться і цікаво, і весело, і корисно. Саме задоволенню таких потреб сприяють пришкільні табори відпочинку.
Щороку в нашому закладі працює пришкільний табір «Едельвейс». Табір розпочав свою діяльність з 3 червня святкуванням Міжнародного дня захисту дітей.
Кожен день в таборі має свою назву та відповідні заходи.
Для пропаганди здорового способу життя проводиться щоденна зарядка та різноманітні виховні заходи: змагання між загонами, вікторини, спортивні естафети, екскурсії,  флеш-моби, інтелектуальні ігри
Цікаво провели своє дозвілля  діти під час театрального дійства у бібліотеці міста Олександрії. Тут вони ставали акторами, де грали різноманітні ролі звірят. Розвивали логічне мислення, відгадували загадки, переймалися за принцесу. Показали свої знання казок та дитячих літературних творів.  Побували на екскурсії у кімнаті казок, де своїми діями та чарами оживляли маленьку казкову героїню. У живому куточку діти поспілкувались з черепахою, з декоративними кроликами, з папугами, з хом’ячками.  Було дуже цікаво і весело.
А ще їх запросили у кімнату, де діти з допомогою 3д ручки можуть зробити різні фігурки та вироби. Тут дітей познайомили з роботами, які можуть переносити предмети з місця на місце.
Пізнавальною та цікавою виявилась поїздка на кінний завод до с.Лікарівка. Під час екскурсії діти познайомились з «місцевими жителями», а також пройшлись коридорами стайні та мали змогу покататися на скакунах. Дізналися багато цікавого від екскурсовода про розведення, вирощування і тренінг коней. Задоволені діти приїхали з масою вражень. Екскурсія пройшла «на ура!».

Весело промайнув перший тиждень перебування в пришкільному таборі відпочинку «Едельвейс». З нетерпінням чекаємо наступного…








0 comments:

Дописати коментар