понеділок, 3 червня 2019 р.

Сім кольорів веселки



3 червня 2019 року, на базі Цукрозаводського НВК, відбулася святково-розважальна програма «Сім кольорів веселки» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Сонячний літній день зібрав на подвір’ї закладу близько 200 дітей з усіх навчальних закладів Приютівської об’єднаної територіальної громади.
На заході були присутні  голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис, керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк та секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко.
Розпочався захід з святково-концертної програми (виступів музичної школи та танцювального колективу «Денсики») та звернення голови Приютівської ОТГ  А. Коломійцева, який привітав дітей зі святом і побажав усім гарного настрою.
В програмі Дня відбулося ряд творчих заходів. Для учасників працювало 10 локацій: «Барвиста Петриківка», «Лялька-мотанка», «Магія кави», «Музика понад усе», «Мандала»,  «В ритмі танцю», розпис по тілу, «Подорож до лялькової країни», журналістика, «Загадковий колаж»
Веселого та святкового настрою додавали різноманітні майстер-класи, конкурси, флешмоби, спортивні естафети,  фотозони.
По завершенню свята кожному закладу освіти подарували набір спортивного інвентарю від Приютівської селищної ради та  усі маленькі учасники заходу отримали безкоштовне морозиво та солодощі. На цьому сюрпризи не завершилися, адже учасників продовжила розважати команда аніматорів, яка запропонувала дітям чимало цікавих конкурсів та флешмобів.
Діти, які були присутніми на даному заході отримали багаж знань та позитивних емоцій. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули.


Про нас пишуть...









0 comments:

Дописати коментар