пʼятницю, 6 березня 2020 р.

Літературно-музична композиція

З першими весняними квітами до нас приходить чарівне свято жіночності , краси та ніжних почуттів – 8 березня. Саме в цей день людство вшановує жінку: жінку-маму, жінку-берегиню життя на землі. 4 березня Цукрозаводський ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗПО гостинно запросив матусь, бабусь та прабабусь наших вихованців на літературно-музичну композицію «Весна і мама- вічне джерело…»
Найтепліші слова привітань та щирі спогади про минуле бабусям та прабабусям навіяли своїм виступом запрошені гості - фольклорний колектив «Надія» місцевого будинку культури під керівництвом Шульги І.О. Приємні побажання, душевні пісні, проникливі хореографічні композиції та жартівливі сценки дарували присутнім талановиті гуртківці закладу : Суперека Марія – 3 клас, Дудник Артем – 6 клас, (театральний гурток , керівник Полюхович О.В.); колектив «Денсики» (хореографічний гурток ,керівник Данасієнко С.В.); здобувачі освіти 2 класу закладу, вихованці Приютівської філії музичної школи Тімановська Валерія, Лавриненко Марія під керівництвом Михайлової О.С.).
Міцно тримає жінка свічку життя, затуляючи її тендітний вогник від подихів вітру, подиху зла. Дуже багато випробувань лягає на плечі і серця сучасних мам. Особливо зараз , коли не спокій на рідній землі. Щоб підтримати та подякувати за виховання сина , на свято було запрошено маму воїна АТО Соломонову Людмилу Анатоліївну.

Оригінальним завершенням свята став виступ камерного оркестру сучасної та класичної музики «Рапсодія» Олександрійської музичної школи під керівництвом Гречанюк Т.Ю.

Літературно-музична композиція пройшла у теплій святковій атмосфері, адже присвячувалася жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро. Програма була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з виконавців оплесками.





ФОТОЗВІТ

















Міжнародний жіночий день – свято Весни, пробудження природи, а від того – у всіх таке піднесення, радість. Цього дня в закладі було весело і гамірно: діти готували літературно-музичну композицію, подарунки для мам і бабусь. У концерті брали участь учні як старших, так і молодших класів, фольклорний колектив БК селища Приютівка «Надія», камерний оркестр сучасної та класичної музики «Рапсодія» дитячої музичної школи. Вони порадували своїм співом, запальними танцями та зворушливими віршами. 
Незабутнім став виступ учнів, які співали частівки. Зворушила присутніх поезія, продекламована ученицею 10 класу Шевченко Валерією. Її брат знаходиться в зоні ООС, а матуся з надією чекає на закінчення бойових дій на Сході країни і повернення сина додому.
Під час свята були проведені цікаві конкурси, один із них, коли бабусі «частували» своїх онучок фруктами «на швидкість». Перемогу здобула бабуся Бацман Л. В. із онучкою-першокласницею. Діти брали активну участь в інших конкурсах. 
Так приємно спостерігати, як свято приносить гарний настрій і бадьорість. Шкільна родина вихованців поздоровила гарних жінок, мудрих і щирих порадниць, учителів закладу, подарувавши їм сувеніри. Дякуємо керівникам гуртків за тепло, подароване в цей день під час організації та проведення свята.
Враження від вдячних глядачів та членів учнівського самоврядування.

0 comments:

Дописати коментар