четвер, 27 серпня 2020 р.

Початок нового 2020-2021 навчального року



1 вересня - це початок нового етапу в плідній роботі педагогів, осягнення учнями законів науки та суспільного життя, дивного світу знань і відкриттів. На початку нового 2020-2021 навчального року хочеться побажати нашим дітям посидючості за партою і уваги на уроках, веселого настрою і дзвінкого сміху на перервах, чудових ідей і захоплюючих занять, високих оцінок і гідних перемог.
Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Учителі початкових класів Цукрозаводського ЗЗСО І – ІІІ ст.- ЗПО отримали відчутну допомогу в поповненні матеріальної бази класів, в облаштуванні навчального закладу, створенні комфорту та затишку від Приютівської ОТГ. Дітям буде цікаво працювати на уроках із новенькими математичними абаками, геобордами, танграмами, досліджувати за допомогою мікроскопа, пісочних годинників, дитячих географічних карт, вчитися читати слова з розрізної азбуки, сидіти за зручними новенькими партами та зберігати своє приладдя у боксах сучасних меблів.
Учнівський, батьківський та педагогічний колективи початкових класів висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію, віддачу себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги.
                                                      
                                                      Учитель початкових класів Лаврівська Ю.В.




0 comments:

Дописати коментар