пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

Серпнева конференція - 2020




28 серпня на території Цукрозаводського закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів – закладу позашкільної освіти Приютівської територіальної громади відбулася серпнева конференція, тема якої «Нова українська школа: можливості та виклики». Захід пройшов у новому форматі, об’єднавши представників місцевої влади, територіальної громади, директорів шкіл та представників дошкільної освіти.
Відкриття конференції проходило на подвір’ї біля приміщення Цукрозаводського закладу. Перед присутніми виступили селищний голова А. Коломійцев, директор КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів і установ» С. Михайленко, заступник селищного голови І. Чемерис. Вітаючи зібрання, голова територіальної громади Коломійцев А. наголосив, що головний виклик цього навчального року – організувати безпечний навчальний процес як для дітей, так і для батьків та вчителів. Андрій Олександрович побажав плідної роботи, нагородив грамотами кращих за належну підготовку до початку навчання. Колектив Цукрозаводського навчального закладу був нагороджений грамотою за підсумками роботи у 2019–2020 н. р. та підготовку до нового 2020–2021 н. р. С. Михайленко подякувала вчителям за плідну роботу, привітала освітян із початком навчального процесу в закладах освіти.
Колективи закладів освіти Приютівської громади мали змогу переглянути трансляцію конференції в режимі онлайн.
Крім того, під час конференції керівники закладів освіти, старости разом із адміністрацією селищної ради обговорили найважливіші питання нового навчального року, визначили перспективи та основні напрямки роботи.
Тимошенко Л.В., учитель української мови і літератури





0 comments:

Дописати коментар