суботу, 6 лютого 2021 р.

Інженерний тиждень - 2021

 

#інженернийтиждень #томущоцікаво #включеннябезвиключення

Інженерний тиждень — проєкт, що  базується на концепції STEM освіти та  покликаний зацікавити учнів наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

За останні кілька років в Україні різко зросла популярність STEM-освіти. STEM — це поле для творчості вчителя й учнів. Використання технологій STEM-освіти дає можливість учням здійснювати проєктну та дослідницьку діяльність, розвивати навички критичного мислення.

Цукрозаводський заклад активно долучається до  STEM-діяльності та бере участь у  другому Всеукраїнському Інженерному тижні.  Впродовж тижня учасники проєкту провели цікаві досліди і відчули себе справжніми дослідниками, конструкторами, винахідниками, виконали завдання з проектування та будівництва. Здобувачі освіти не лише побачили, як науки можуть взаємодіяти одна з одною, а й спробували себе в ролі дослідників і захопилися цією справою.

Завдання, які підготували засновники проєкту, перетворили пошук рішень на захоплюючий процес, а результат приніс задоволення та купу позитивних емоцій

Вважаємо, що участь у подібних заходах лише підсилить зацікавленість та мотивацію школярів до пізнання нового, експериментування та винахідництва.

              Алла Штанько, заступник директора з навчально-виховної роботи

Участь вихованців гуртка "Вступ до робототехніки" у проєкті


Відео-сюжет тижня 

 











0 comments:

Дописати коментар