четвер, 30 вересня 2021 р.

Учитель - не просто професія, це покликання!

 

Сьогодні професія вчителя стала особливою, престижною, вартою поваги з боку суспільства… Навчання стає культом, а його «проповідники» – невід’ємною частиною людського життя.

Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості.

Учитель створює майбутнє нашої країни.

Напередодні професійного свята за вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, активну участь у суспільному житті та заслуги перед територіальною громадою було відзначено і нагороджено педагогів Цукрозаводського закладу освіти: Тимошенко Людмилу Василівну, Сьоміну Віталію Олександрівну, Лаврівську Юлію Василівну, Нечепоренко Зою Олександрівну, Балацького Леоніда Юрійовича, Данілову Анну Віталіївну та ветерана педагогічної праці Кондратьєву Наталію Іллівну.

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з професійним святом!

Щиро бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші мрії та бажання!

Г. Лубенець, заступник директора з виховної роботи











0 comments:

Дописати коментар