неділю, 3 жовтня 2021 р.

Вчителі, ви – сила, творчість і повага!

 

Ми пишаємося тим, що ми-вчителі! У нас є можливість кожного дня спілкуватися з однодумцями, нашими учнями. Цікаво, що ми впливаємо на них в тій же мірі, що й вони на нас. Ми ділимось з ними знаннями і досвідом, а вони з нами молодим поглядом на життя і сучасним ставленням до нього.

Цікаво, креативно пройшли заходи в закладі з нагоди Дня працівників освіти. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали вчителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме найстарші учні нашого закладу, які проводили уроки у 1-10 класах із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя.

Ось що найбільше запам’яталося: «День самоврядування подарував мені багато позитивних емоцій. Я зовсім не очікувала, що наші учні так серйозно віднесуться до уроків, вони вражали мене своїми знаннями. Також дуже приємним було і те, що вони з повагою ставились до нас, «вчителів». Сподіваюсь, їм також все дуже сподобалось. Мені запам’ятається цей день на все життя.»(Дарія Приходько, учениця 10 класу). «Скажу одне – бути вчителем не так вже й легко, як багато хто думає, але дуже приємно. Особливо коли ти отримуєш подяку від своїх учнів.»(Колісник Давід, учень 11 класу).

Приємною нотою в цей день також став концерт. Головними учасниками дійства були діти (вихованці гуртків театрального мистецтва, журналістики та танцювального), які привітали вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими піснями, танцями, смішними сценками, жартівливим фільмом «Інтерв’ю». Нехай успіх кожного з учнів буде гордістю для вчителя, нехай кожен урок, даний учителем, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них!

Вчителі, ви – сила, творчість і повага! Ви – мудрість, скромність та відвага! Залишайтеся мудрими і добрими вчителями, і нехай на вашій життєвій дорозі завжди горять вогні удачі, щастя і любові.

Учнівське самоврядування














0 comments:

Дописати коментар