пʼятницю, 28 січня 2022 р.

Здоров’я – запорука успіху

 


Добути і зберегти своє здоров’я

                                                        може тільки сама людина

М. М. Амосов

Як наше здоров'я впливає на досягнення успіху, і як вже досягнутий успіх впливає на здоров'я? Питання, що заслуговують на увагу кожної людини.

Здоров'я і успіх йдуть поруч. Для кожної людини хороше самопочуття, здоров'я - запорука нормальної працездатності і життєвого успіху. Здоров'я і робота взаємопов'язані! Здорова людина більш активна, у нього більше сил і енергії для виконання поставлених перед ним завдань.

Відмінне здоров'я впливає на досягнення успіху ще й через те, що формує почуття впевненості в собі, самоповаги і власної гідності. До того ж бути у відмінній фізичній формі сьогодні престижно!

З метою формування у здобувачів освіти цілісного ставлення до власного життя і здоров'я, розвитку уяви дітей про здоров'я та його складові, виховання бажання берегти життя та здоров'я, створювати  дружню атмосферу під час спілкування з однолітками з 24 по 28 січня 2022 року в закладі  пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему

«Здоров’я – запорука успіху». У рамках проведення Тижня  безпеки життєдіяльності були проведені тематичні заходи. До яких були залучені всі учнів з урахуванням їхніх інтересів і здібностей. Педагоги органічно поєднали навчальну, виховну і позашкільну діяльність. Всі заходи мали практичну спрямованість, що впиває на розвиток в учнів соціальної та здоров’я збережувальної компетентності.

Здоров'я - запорука Успіху!

Так що якщо ви націлені на успіх і перед вами стоять завдання, виконання яких вимагає багато сил і енергії, приділяйте увагу своєму здоров'ю.







0 comments:

Дописати коментар