субота, 20 січня 2024 р.

Безпечне освітнє середовище: від 0 до результативності

 


Освіта – це головний пріоритет сучасного світу. Якісна освіта є ключовим фактором в розвитку кожного суспільства. Вона визначає майбутнє країни, сприяє інтелектуальному та культурному розвитку. Тому одне з першочергових завдань закладу - створення сприятливого та безпечного освітнього середовища, що забезпечує наявність безпечних умов для якісного навчання та ефективної співпраці учасників освітнього процесу.

19 січня 2024 року адміністрація Цукрозаводського ліцею взяла участь у семінарі «Безпечне освітнє середовище: від 0 до результативності». У процесі навчання ознайомилися з вимогами та критеріями до освітнього середовища закладу загальної середньої освіти, розглянули шляхи практичної реалізації нововведень Нової української школи, розбудову якісного, безпечного, здорового і комфортного освітнього середовища. Желєзнова Тетяна Петрівна, старший викладач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та безпечного освітнього середовища, розповіла про нормативно-правові акти з охорони праці для формування бази документів в закладі та надала корисні посилання на матеріали, говорили про навчання з питань охорони праці: хто та коли має проходити, надала дієві поради щодо здійснення моніторингу процесів реалізації соціального і здоров’язбережувального компонентів навчання та ін.

Семінар надав учасникам можливість розширити знання з питання створення безпечного освітнього середовища для здобувачів освіти закладу та отримати відповіді на питання з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Щиро дякую, Тетяні Петрівні, за змістовний та корисний матеріал, за потрібну та доступну інформацію, за можливість пояснити незрозуміле та дати відповіді на безліч запитань щодо формування безпечних, комфортних та здорових умов навчання в закладі.

Миру, спокою, добробуту усім нам!

Разом ми сила! Разом до Перемоги

Заступник директора з НВР                                           Алла ШТАНЬКО






0 comments:

Дописати коментар