пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Міс Весна 2024

 


15 березня у ліцей пройшов конкурс краси і молодості  «Міс Весна 2024». У змаганні за звання Міс брали дівчатка 5-9 класів. Яскравою перлиною художньої творчості нашого народу є український національний одяг. Перший конкурс називався «А я просто українка, україночка». Дівчата продемонстрували одяг з елементами національного українського костюму.

У конкурсі  «Моя візитна картка – Ось така я!» конкурсантки  розповіли про себе, свої захоплення та мрії в оригінальній формі. А свої кулінарні здібності господині  продемонстрували у конкурсах «Я – господиня» та «Вправні ручки». Перевірили також наших дівчат на кмітливість, ерудованість у конкурсі  «Інтелектуальність», а в конкурсі «Експромт» - вміння складати вітальні листівки. Конкурс нашої програми «Світ моїх захоплень і талантів» показав , що кожна з конкурсанток  у повній мірі розкрила  свої таланти.

Останній конкурс «Королева балу» був вирішальним. Наші глядачі потрапили  на світський бал, де  побачили справжніх леді! Вони прекрасні у своїх легких сукнях, граціозні, і здається, що не йдуть, а летять. Вони бездоганні. Шановне журі і глядачі вже не стримували своїх емоцій, вболіваючи за кожну з учасниць. У цьому конкурсі журі оцінило граціозність дівчат, легкість і витонченість ходи, уміння правильно підбирати та носити елегантне вбрання.

Упродовж свята чарівні ведучі Марія Ліпська та Денис Штанько підбадьорювали дівчаток-учасниць, а вболівальники співали вітальні пісні (5-6 класи), танцювали флешмоб «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями» (6 клас), розігрували сценки «Конкурс краси в інших країнах та планетах» (6-9 клас), скандували на підтримку конкурсанток, імпровізували під супровід вчителя –діджея Панаєдова Д.Г. Нарешті журі визначилося (це було надто складно) з переможцями!

Дівчатка отримали перемогу у номінаціях:

Міс Чарівність – Кіра Дойник

Міс Ніжність – Вікторія Чеснокова

Міс Грація – Марія Шкуренко

Міс Шарм – Катерина Живанова

Міс Елегантність – Софія Гарасюта

Віце-міс Весна – Лілія Голосенко

Перемогу у номінації  Міс Весна 2024 здобула Ніна Скрипка!

Усім конкурсанткам, дорогим жінкам, чарівним дівчатам ліцею побажали діамантових рос, щастя, наснаги, любові, міцного здоров’я і вічної весни!

Бо весна – це тепло,

Його нам не завжди вистачає,

Бо весна – це любов,

Від любові усе розцвітає,

Бо весна – це краса,

Вона світ від біди урятує.

Бо весна – це весна,

Кожен з нас її серцем відчує.

 

Конкурс провела та організувала Нечепоренко З.О.
















0 comments:

Дописати коментар