суботу, 1 вересня 2018 р.

Старт Нової української школи



Старт Нової української школи
Нова українська школа потребує нових підходів до навчання, формування педагогічної компетентності фахівця освітнього закладу. Відповідно до сучасних освітніх тенденцій високі вимоги ставляться до вчителя. Сучасний учитель повинен бути професійно-компетентним і всебічно освіченим фахівцем.
30 серпня в закладі відбулася цікава, інноваційна та нестандартна педагогічна рада в новому форматі, на якій були підведені підсумки роботи педагогічного колективу за минулий рік, погоджений річний план на 2018–2019 н. р., затверджений режим та структура закладу. Пропозиція працювати за триместровою системою навчання більшістю голосів була підтримана.
Було розглянуто питання «Про впровадження експериментальної роботи з теми «Дидактико-методичне і навчальне забезпечення реалізації Концептуальних засад реформування початкової загальної освіти у 2018-2019 навчальному році»», а також вчитель 1 класу Потачук І.В. ознайомила присутніх про впровадження в освітній процес інноваційної програми освітнього проекту «На крилах успіху», яка спрямована на всебічний розвиток дитини.
Адміністрація школи дякує колегам за роботу, креативні ідеї, бажання змінюватись, вдосконалюватись професійно, бути готовим до реалізації ключової реформи Міністерства освіти і науки – Нової української школи.



31 серпня в  Районному будинку культури  для освітян Олександрійщини пройшла серпнева педагогічна конференція, на якій були присутні адміністрація закладу.



З початком нового 2018-2019 навчального року. Нехай новий навчальний рік принесе всім радість, наснагу, приємні враження від пізнання нового, позитивні емоції і нові відкриття.



0 comments:

Дописати коментар