понеділок, 19 грудня 2022 р.

Майстерня Святого Миколая

 


Напередодні Нового Року усі загадують свої найзаповітніші бажання і вірять у їхнє здійснення.

Усі дорослі та діти чекають на грудневу казку, котра приходить зі святом Миколая. Напередодні дня Святого Миколая, ми, люди, стаємо ближчими до чуда. У серці просинається нове відчуття, сильне бажання...бажання подарувати комусь щастя! В цей час діти з нетерпінням чекають від Миколая гостинців та доброї ласки.

Свято Миколая у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної ради пройшло в атмосфері доброзичливості та чудового настрою. Для наймолодших учнів відбулися веселі перерви, квести. Діти були надзвичайно активними і енергійними в руханках та кмітливими в конкурсах.

Для учнів ліцею був проведений майстер-клас по створенню новорічних, ялинкових, чарівних, патріотичних прикрас, які діти виготовили власноруч.

До нашого ліцею разом із Святим Миколаєм завітали дорогі гості: Тетяна Панета, заступник Приютівського селищного голови та Андрій Чередніченко, вихователь безпеки Приютівської селищної ради. Гості привітали дітей та подарували веселий настій, побажали віри в чудо, здійснення бажань та мрій. І головне – побажали нам усім перемоги і миру! Діти мали щасливі обличчя, ясну посмішку, море позитивних емоцій. По завершенню свята всі вихованці отримали чимало подарунків, солодощів та сюрпризів. Все пройшло казково, креативно, феєрично, загадково...

Нехай частіше у Вашому житті трапляються дива, і ви ніколи не втрачали в них віру! Нехай життя буде щасливим а настрій завжди буде святковим.

Бажаємо добра, радості, світлих надій, щирої любові рідних.

Нехай святий Миколай подарує міцне здоров'я, перемогу і мир!

Заступник директора з виховної роботи Г. Лубенець















0 comments:

Дописати коментар