середа, 10 травня 2023 р.

Українці – незламний народ!

 


«Розповідаю світові про незламність українців» — під таким гаслом проходив ХІІІ всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт «Я — журналіст!». Особлива родинна атмосфера відзначення переможців та лауреатів, душевні життєві історії його учасників і героїв — «фірмова» риса конкурсу “Я — журналіст!”. Це всеукраїнське змагання для юних авторів, які своїми творами, фотографіями і відео прагнуть донести світові правду про війну в Україні.

Цьогоріч учасниками конкурсу стали 808 старшокласників із усіх областей України, які нині проживають в Україні та ще 12 країнах світу — від Норвегії до Туреччини, від Грузії до Сан-Маріно.

Вихованка гуртка «Юні журналісти» Жучкова Вероніка надіслала свою творчу роботу на конкурс в номінації «Стаття» та стала його лауреатом.

Вероніка зазначає: «Сенс мого сьогоднішнього життя полягає в служінні людям, нести в собі всі кращі якості, дарувати добро і тепло своєї душі, допомагати тим, хто слабший за тебе, дбати про тих, хто потребує допомоги та підтримки. Моя творча робота – це гордість за свій народ, віра у незламність українців, у неминучість Перемоги».

0 comments:

Дописати коментар