пʼятниця, 29 грудня 2023 р.

Ми-сильні! Ми – Україна! Ми – переможемо!

 


Напередодні Нового Року усі загадують свої найзаповітніші бажання і вірять у їхнє здійснення.

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Різдвяними та Новорічними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули. Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди, це час дива, щастя, посмішок і подарунків. У переддень Нового року ми всі віримо в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо єдине бажання на всіх – Перемоги і миру Україні. 2023 рік був складним. Ще один рік, який змінив наше життя. Але також - це рік єднання, незламності, стійкості та героїзму українського народу!

Протягом грудня у Цукрозаводському ліцеї панувала особлива атмосфера, починаючи зі свята Святого Миколая і завершуючи різдвяно-новорічними дійствами. 27 грудня 2023 року наймолодші наші учні прийняли активну участь у розважально-ігровій програмі «Новорічна Грайландія», 28 грудня для учнів 5-7 класів провели сучасну, цікаву новорічну програму «Хто зверху». І навіть сигнал повітряної тривоги не завадив здобувачам освіти старшої школи отримати новорічні привітання та подарунки. До ліцею завітали випускники, щоб привітати з прийдешніми святами своїх учителів та друзів. Всі діти отримали позитивні емоції, незабутні враження, радість, тепло та новорічні подарунки. Новорічні свята наповнюють дітей відчуттям чарівності та дива, що робить цей час особливою порою для них.

Традиційно напередодні  Нового року у нашому ліцеї проходить виставка «Новорічних композицій», зроблених учнями за допомогою класних керівників та батьків. Конкурс композицій, зроблених своїми руками, не залишив нікого байдужим. Багато дітей із задоволенням взяли участь у цьому заході та виготовили дивовижні та незвичайні композиції. Всі поробки неповторні, зроблені з фантазією і натхненням умілими руками. Зроблені своїми руками Новорічні композиції створюють казкову атмосферу і дарують святковий настрій всім.

2024 рік ми зустрічаємо з непохитною вірою в нашу Перемогу.

Нехай попереду нас чекає тільки хороше! Нехай 2024 подарує кожному мир і внутрішній спокій, силу душевну і незламність народу. Нехай здійсниться єдине бажання мільйонів українців по всьому світу!

Ми дякуємо Збройним Силам України.

Ми-сильні! Ми – Україна! Ми – переможемо!

Заступник директора з виховної роботи               Гюльнара ЛУБЕНЕЦЬ



















0 comments:

Дописати коментар