пʼятниця, 10 травня 2024 р.

День Європи

 


День Європи — це історія про мир, єднання, спільні цінності європейських націй, до яких безумовно належить і український народ.

9 травня представники учнівської ради "Лідер" Цукрозаводського ліцею взяли участь у квесті "В Європу-з Україною в серці" присвяченому святкуванню Дня Європи. Діти мали можливість зануритися в атмосферу різноманітних країн Європейського Союзу та відкрити для себе неймовірний світ їх культури, традицій та гастрономії. Захід був захоплюючим, по-особливому яскравий та цікавий. Різноманіття локації із цікавими завданнями дало можливість учням не лише здобути нові знання про Європу, а й поринути у її культуру та відчути себе частиною європейської спільноти. Учні були активними учасниками квесту.

Щиро дякуємо шкільній родині Протопопівського ліцею за запрошення, організацію та проведення квесту!

10 травня 2024 року, члени учнівського самоврядування Цукрозаводського ліцею та гімназії «Сузір’я – 19» мали можливість відсвяткувати День Європи, взявши участь у заході присвяченому відзначенню Дня Європи «Кіровоградщина Європейська». Ключовий захід пройшов на площі біля Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. Ми взяли участь у благодійному ярмарку-продажу, тематичних майстер-класах, вікторинах, конкурсах під час діяльності Аrt-алеї, Face-art алеї, а також скуштували смаколики Food-алеї. Відвідали зону фейс-арту, робототехніки, куточок для книгоманів, арт-алею та фудпростір. Разом із тим, ми не просто цікаво провели час, а й зробили донат для нашої спільної Перемоги. Тож День Європи у Кропивницькому видався захоплюючим, цікавим, і пізнавальним.

Щиро дякуємо Олені Арутюнян та колективу Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості за запрошення та гостинність!











0 comments:

Дописати коментар